Sammen opdyrker vi digitale potentialer

Vores services er centraliseret omkring kritiske succesfaktorer, som skal være på plads for at få succes med det digitale salg. Her kan vi enten være jeres strategiske partner, hvor vi generelt sikrer, at I prioriterer rigtigt på tværs af værdikæden. Eller vi kan hjælpe med at lave indgreb på specifikke discipliner, hvor I har potentiale til at øge effekten i markedet. 

Vi tager altid udgangspunkt i jeres nuværende situation, så vi sammen gradvist bygger et stærkt fundament med stor omtanke på jeres investerede kapital og interne ressourcer. I processen leder vi jer også i retning af de rette samarbejdspartnere og arbejder aktivt på at øge jeres generelle digtiale forretningsforståelse.

Kontakt os for en nærmere dialog omkring vores services.

Services
Services

Services

Digital forretningsudvikling

Sådan vækster I forretningen til nye højder

 

Går I med ambitioner om at sælge mere digitalt eller har brug for friske øjne på jeres afsætningskanaler, så kan vi hjælpe jer med at indfri potentialet. Vi yder uvildig rådgivning, som er målrettet jeres digitale modenhedsniveau.
Dette kan eksempelvis være vækststrategier med fokus på nye markeder, skalering af webshop, nye produktkategorier, salg via marketplaces, effektivisering af jeres medieeffekt eller jeres generelle positionering i markedet. Vi analyserer jeres forretning og identificerer de rette indsatsområder sammen med jer.

Etablering af D2C salg

Sådan kommer I godt i gang med D2C salg

Er I en produktudviklende virksomhed, som har ambitioner om at bruge digitaliseringen til også at skalere jeres forretning via D2C salg, så kan vi vise jer vejen. Vi yder uvildig rådgivning ift. at komme godt igang med D2C salg, hvor vi blandt andet hjælper med at identificere hvilke salgskanaler der vil passe bedst til jer og hvilke bureuaer, som kan hjælpe med driften heraf. Slutmålet skal være at I står tilbage med nye indtægtskilder, som kan hjælpe jer til ny vækst – både i indland og/eller ift. eksport.

Digital transformation

Sådan lykkes I med digital transformation

 

Står I over for (eller midt i) en digital transformationsproces, så kan vi hjælpe jer på rejsen. Vi yder uvildig rådgivning med fokus på at få skabt det rette roadmap for jeres udviklingsproces, hvor vi stiller ekspertviden til rådighed og et stærkt netværk, som kan hjælpe med, hvilke nøglesamarbejdspartnere som kan dække netop jeres behov på de delprojekter som identificeres.

Digital marketing strategi

Sådan løfter I jeres output i markedsføringen

 
Går I med tanker om at blive bedre til at drive mere salg via jeres marketinginitiativer, så kan vi hjælpe jer med at bygge den helt rette strategi. Her er fokusset at det både skal hjælpe med at løfte jeres generelle position i markedet samtidig med salget. Vi analyserer jeres nuværende tilgange og kommer med ekspertviden ift. hvordan I kan få mere ud af jeres investeringer.

Coaching af medarbejdere

Sammen udvikler vi jeres nøglemedarbejdere

Er der en eller flere af jeres digitale medarbejdere, som kunne have gavn af at blive coachet, så kan vi hjælpe jer med at bygge på kompetencerne. Vi har både C-level og bestyrelseserfaring at trække på og kan hjælpe med at udvikle jeres nøglemedarbejdere.

Foredrag og workshops

Få inspiration til jeres strategiske arbejde

 

Savner I indspark til jeres strategiske arbejde, så kan vi hjælpe med at facilitere workshops, hvor vi aktivt byder ind på jeres fokusområder. Det kan også være i form af et foredrag for eksempelvis at blive opdateret på udviklingen i markedet og mulighederne ved digitalisering.

Nysgerrig på at

høre mere?

Kontakt os og få et uforpligtende møde, så vi i samarbejde

kan diskutere potentielle løsninger for jer!

Modtag vores nyhedsbrev med inspiration til kommerciel udvikling.