Om MadeAbout Consulting

Digitalisering som vækstmotor

MadeAbout Consulting er stiftet i Januar 2020 af Mads Kivi Jensen, som flere gange har været fremhævet, som en af de førende kommercielle og digitale eksperter i landet. Mads ønskede at skabe sin egen rådgivningsvirksomhed, der kunne hjælpe kunderne til digtal succes ved at innovere nøglefacetter af forretningsmodellen – typisk på tværs af salg/marketing, IT, indkøb og supply chain. Rådgivningen tager altid udgangsnpunkt i et praktisk erfaringsgrundlag med målet om enten at etablere nye indtægtsstrømme eller vækste de eksisterende.


Mads bringer en C-level baggrund fra Søstrene Grene, hvor han varetog stillinger som CCO og CDO og spillede en nøglerolle i den digitale omstilling og vækst af virksomheden. Derudover har han blandt andet været International Marketingchef for Jack & Jones, Bestseller. Desuden har Mads professionel bestyrelsesfaring fra No Zebra, Sengetid.dk, Adjust Digital, Picopublish og KISSPADEL.

Uddannelsesmæssigt bringer Mads en kandidatgrad fra Aarhus Universitet, En toplederuddannelse fra Scandinavian Executive Institute/Insead, og en bestyrelsesuddannelse fra Erhvervsakademi Dania. Mads har i øvrigt 2 gange været nomineret til Årets CMO i Danmark, været fremhævet på Berlingskes Talent100 samt 4 gange været udvalgt til Dansk Markedsførings The M-list.

Læs mere om Mads’ profil her:

Fra B2B til D2C

Vision

Vi kæmper for at opnå en position, som den foretrukne rådgivende instans inden for kommerciel- og digital forretningsudvikling. Vi arbejder ud fra en valideret filosofi om, at virksomheder med stor fordel kan opkvalificere deres digitale kompetenceniveau og arbejde aktivt med at lave løbende tilpasninger af deres forretningsmodel.

Mission

MadeAbout har til formål at hjælpe virksomheder med at maksimere deres kommercielle potentiale ved at innovere nøglefacetter af forretningsmodellen. Grundstenene i rådgivningen er en dyb forretningsforståelse, en stærk digital ekspertise, og organisatorisk indsigt i, hvordan man får skabt en stærk digital organisation.

Værdier

Loyale

Vi er loyale overfor kunder og samarbejdspartnere, fordi vi ærer et godt og langvarigt samarbejde.

Ærlige

Vi leverer 100% oprigtig rådgivning, hvor vi sammen med vores kunder udfordrer status quo - med respekt for det eksisterende fundament.

Samarbejdende

De bedste resultater opnår vi gennem et fordrende samarbejde, og vi gør derfor en dyd ud af god kemi og gensidig respekt.

Forretningsorienteret

Vores omdrejningspunkt, er at hjælpe vores kunder med at skabe en mere profitabel forretningsmodel.

Fremadskuende

Vi er altid fremadskuende i vores strategiarbejde for at kunne skabe forretningsudvikling, som er kompatibel med fremtiden.

Databaseret

Vi tilstræber altid at gøre vores input målbart, så værdien af vores rådgivning bliver direkte synlig på forretningen.

Modtag vores nyhedsbrev med inspiration til kommerciel udvikling.