”Mads har en eminent forretningsforståelse og formår at vejlede Hosc Nordic i nye retninger, som tidligere har været uvant territorie. Mads har gjort en stor dyd ud af at forstå vores forretning, identificere spændende potentialer, og har skabt den nødvendige tryghed, som er grobund for et succesfuldt forløb og samarbejde. Med formidlingsevnerne i orden, formår Mads at give et indblik i de fordele digitalisering bringer og samtidigt bringer han et nuanceret billede på de muligheder, som foreligger for virksomheden i det marked der opereres i – i et sprog der er til at forstå.. Alt i alt et succesfuldt samarbejde, der indeholder gensidig respekt fra begge parter. Jeg glæder mig meget til det fortsatte forløb. Mads og MadeAbout får mine varmeste anbefalinger.”
Henrik Olsson
Indehaver, Hosc Nordic

Casens

Hovedpunkter

Fra B2B til B2C

Direkte eksport gennem digitale platforme
- egne webshops & Amazon

Strategisk rådgivning

Hosc Nordic

Hosc Nordic er en førende spiller inden for hårprodukter, og har licensen på store brands som blandt andet Dennis Knudsen, Stuhr, Remington, Babyliss og Jan Thomas. Tidligere har Hosc Nordic fungeret som en ren grossistvirksomhed, men er nu begyndt en digitaliseringsrejse, hvor man ønsker at bruge digitaliseringen til at vækste til nye markeder og sælge direkte til slutbrugen.


MadeAbout er engageret til at lede virksomhedens digitale forretningsudvikling, hvor der er lavet et roadmap for fremtiden, som blandt andet indbefatter salg via Amazon, egne E-commerce løsninger, nytænkning af supply chain og skalerbar digital marketing – en spritny digital strategi, som rummer et spændende potentiale. Sådan et initiativ er omfattende for forretningsmodellen, hvor MadeAbout har assisteret med konkret vejledning og skabt overblik over strategiske muligheder, som man sammen med Hosc, har kunne udvælge de rette for forretningen. Heriblandt hvordan det interne kompetencesæt skal sammensættes fremtidigt samt hvilke fordele og ulemper outsourcing af aktiviteter får. Læg dertil strategisk vejledning i den bagvedliggende digitale arkitektur, som er skelettet for et succesfuldt projekt, når virksomheden skal skaleres. Dermed har MadeAbout bidraget med ekspertviden på at dyrke et digitalt potentiale i forretningen og formået at forstå det holistiske perspektiv mellem virksomhedens muligheder og markedspotentialet.

Læs mere om Hosc Nordic her eller kontakt os for at høre mere om vores services.


Hosc Nordic - digital rådgivning