"Jeg har kendt Mads gennem en årrække og anser ham for at være en af de aller dygtigste inden for sit felt med en stor nysgerrighed for hele tiden at holde sig opdateret, og en stærk evne til at formidle sine budskaber. Alt dette skaber nogle gode forudsætninger for at være en fremragende underviser, og vi har allerede fået rigtig god feedback på både den nye Diplom uddannelse, og Mads’ specifikke bidrag hertil."
Jacob Schack Iversen
chefkonsulent , Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus har etableret en diplomuddannelse med fokus på B2C salg og hvad det kræves for at have en tidssvarende forretningsmodel anno 2020. Ambitionen er at give deltagerne en både teoretisk og praktisk ballast til at identificere vedvarende vækstpotentialer, og hvilke steps man skal igennem undervejs.

I den forbindelse, er Mads engageret som underviser på dét spor, som vedrører nytænkning af forretningsmodellen og de digitale discipliner, som kan hjælpe med at sætte turbo på væksten.

Læs mere om Erhvervsakademi Aarhus her. Hvis I søger digital kompetenceudvikling i jeres virksomhed, så læs mere om vores services.

Erhvervs Akademi Aarhus