Digital
Strategy
Excellence

Digital Strategy Excellence er en videoføljeton med inspiration til, hvordan I kan bruge digitalisering til at skabe kommerciel vækst. Vi vil præsentere værktøjer og overvejelser, som kan øge jeres forretningsmæssige grundlag og styrke jeres eksistensberretigelse.

 

 

Risiko / afkast

 

I første afsnit af  gennemgår vi Risiko / Afkast-modellen, som vil give dig et indblik i de overvejelser, du skal gøre dig, når virksomheden iværksætter nye omsætningsskabende aktiviteter.

E-commerce vs. markedspladser

I andet afsnit af Digital Strategy Excellence gennemgår vi de strategiske dispositioner, som skal nuancere belæggene for at iværksætte afsætningskanaler som egen E-commerce eller markedspladser som Amazon.

Basesalg

I tredje afsnit af Digital Strategy Excellence gennemgår vi fundamentet for virksomheders eksistensgrundlag; nemlig basesalget. Basesalget er helt essentielt, fordi det frigøre tid og penge til udvikling af virksomheden.

How to use digitalisation to win the end consumer

Dette er et pre-recorded webinar, hvor Mads giver en indflyvning til nogle af de centrale strategiske overvejelser man bør gøre sig for at kunne vinde kampen om slutforbrugeren. Webinaret er optaget på engelsk.