”Mads er en super kompetent forretningsrådgiver og bestyrelsesprofil. Han kombinerer en fabelagtig forretningsforståelse med en dyb viden om digitaliseringens muligheder for at skabe konkurrencemæssige fordele. Samtidig er Mads tillidsskabende og meget engageret for at skabe håndgribelige resultater. På alle måder, er det et samarbejde jeg værdsætter højt, og derfor vil jeg til en hver tid anbefale Mads og MadeAbout Consulting.
Klaus Mogensen
CEO & ejer, Adjust digital

Casens

Hovedpunkter

Positionering

Bestyrelsesmedlem

Strategisk rådgivning

Adjust Digital

Adjust Digital (tidl. Better Banners), er et kreativt digitalt bureau, som er markedsleder inden for produktion og versionering af digitalt content. Gennem en lang årrække har virksomheden været veldrevet, men i 2020 besluttede man sig for at lave en repositionering for at kunne stå endnu stærkere i markedet. Dette betød et farvel til Better Banners, som dengang var snævert fokusede på display bannere – og et goddag til Adjust Digital, som kan hjælpe kunderne med at løfte outputtet på en bred pallette af digitale medier.

I den forbindelse, er Mads engageret dels som bestyrelsesmedlem for at kunne være med til at drive den strategiske agenda i forhold til, hvordan det forretningsmæssige potentiale maksimeres. Dels er han tilknyttet i en rolle som konsulent, hvor han yder strategisk rådgivning ift. hvordan den strategiske positionering skal skæres og hvordan der etableres langtidsholdbare konkurrencemæssige fordele. Dette indbefatter blandt andet rådgivning i forhold til organisationen og insourcing af kompetencer, digitalisering af flere af salgsprocesserne, etablering af et stærkt digitalt marketing miks og en ambitiøs PR strategi. Dermed varetager MadeAbout Consulting en holistisk rolle, som skal hjælpe Better Banners med at indfri det endnu større forretningspotentiale, som virksomheden rummer. Allerede i 2021, er omsætningen løftet signifikant, hvilket lover rigtig godt for den videre proces.

Læs mere om Adjust Digital her eller tag kontakt for at høre mere om Casen.

Adjust digital